Marinerte filetstykker av svin med ingefærsyltede grønnsaker og soyamajones
25-35
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Marinerte filetstykker av svin med ingefærsyltede grønnsaker og soyamajones

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • sukker
  • olje
  • soyasaus
  • salt
  • pepper

Ris

fullkornsris
Fullkornsris
135 g

Ingefærsyltede grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
agurk
Agurk
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
ingefær
Ingefær
1 bit
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
1 ss

Kjøtt

marinerte filetstykker av svin
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Olje
1 ts

Soyamajones

lettmajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss

Topping

chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 649 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Ingefærsyltede grønnsaker: Skrell gulrøttene og skyll agurken. Finsnitt gulrøttene og agurken i tynne staver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 1 ss sukker i en liten kjele. Ha grønnsakene og ingefæren i en skål og bland inn syltelaken. 
  3. Kjøtt: Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La det hvile på et skjærebrett i omtrent 5 minutter, og skjær det deretter i strimler.
  4. Soyamajones: Ha lettmajonesen i en skål og rør inn 1 ss soyasaus. 
  5. Topping: Topp retten med chiliflakene. 
  1. Kokt ris: 100 g Grønnsaker: 180 g Kjøtt: 150 g Soyamajones: 1–2 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).