25-35
Roede
Laktosefri
Glutenfri
Marinerte filetstykker av svin med ingefærsyltede grønnsaker og soyamajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- soya
Basisvarer
- vann
- eplesider-/hvitvinseddik
- sukker
- olje
- soyasaus
- salt
- pepper
Ris
Fullkornsris
135 g
Ingefærsyltede grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Ingefær
1 bit
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
1 ss
Kjøtt
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Olje
1 ts
Soyamajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Topping
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 649 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Ingefærsyltede grønnsaker: Skrell gulrøttene og skyll agurken. Finsnitt gulrøttene og agurken i tynne staver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 1 ss sukker i en liten kjele. Ha grønnsakene og ingefæren i en skål og bland inn syltelaken.
- Kjøtt: Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La det hvile på et skjærebrett i omtrent 5 minutter, og skjær det deretter i strimler.
- Soyamajones: Ha lettmajonesen i en skål og rør inn 1 ss soyasaus.
- Topping: Topp retten med chiliflakene.
- Kokt ris: 100 g Grønnsaker: 180 g Kjøtt: 150 g Soyamajones: 1–2 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).