Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte grønnsaker
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Kålrot
300 g
Poteter
350 g
Sitrusstekt svinenakke
Svinenakke
300 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke
Kremet appelsinsaus
Kremet appelsinsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 686 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 50 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ovnsbakte grønnsaker: Skrell og grovhakk hvitløken. Skrell og kutt kålroten i staver. Skrell rødløken, og kutt den og potetene i båter. Fordel kålroten, løken, hvitløken og potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
- Sitrusstekt svinenakke: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden.
- Kremet appelsinsaus: Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
- Vel bekomme!