Hjem
/
5 gode grunner til å bruke matkasse
5 gode grunner til å bruke matkasse
Del

5 gode grunner til å bruke matkasse

Flere og flere nordmenn bruker matkasse for å gjøre middagslogistikken enklere. Sitter du på gjerdet og lurer på om det kan være noe for deg? Her er fem gode grunner til å bruke matkasse i hverdagen.
30. april, 2018

1. Middag komponert av kokker

3 av 4 nordmenn vet ikke hva de skal ha til middag når klokken slår 16:00 i dag. Er du en av dem? Med en matkasse slipper du å måtte være superkreativ på tom mage. Alle middagene er komponert av profesjonelle kokker, og er både sunne og velsmakende. Du bestemmer om du vil velge middagene selv, eller få en kokkevalgt kombinasjon.

2. Spar penger

Med matkasse har du planlagt middagsuken og unngår derfor impulskjøp. De som har matkasse sparer penger på unødvendige impulskjøp som kan være særdeles fristende når man vandrer småsulten rundt i butikken. Med alle nødvendig råvarer levert på døren slipper du det.

3. Spis lokal mat

Godtlevert bruker råvarer fra lokale, småskalaleverandører i sine matkasser. Du finner blant annet Ytterøykylling, Torungen fiskeprodukter, grønnsaker fra Huseby gård og pølser fra Brødrene Ringstad. Dette er kortreiste og norskproduserte råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Du kan spise med god samvittighet og samtidig støtte norsk næringsliv.


4. Mer tid

Er det en ting man ønsker seg mer av, så er det tid. Man kan kanskje ikke kjøpe tid, men med Godtleverts matkasse sparer du i allefall mye tid. Du slipper å dra i butikken, planlegge middagsmenyen og finne råvarer. Oppskriftene er også enkle, så vi kan love deg at du kommer til å føle mindre stress i hverdagen.


5. Velg middagene selv

Når blodsukkeret er på bunn og man er skrubbsulten, blir man sjelden kreativ i matlagingen. Visste du at den gjennomsnittlige nordmann bare sirkulerer mellom 10 retter? Og det er fullt forståelig når man føler seg fanget i tidsklemma. Du kan velge middagene i matkassen selv, eller la kokken velge for deg i uker som er ekstra travle. Slik får man skikkelig god og variert middag til hele familien.

Velg mellom disse middagene for kommende uke

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.