Hjem
/
5 gode grunner til å bruke matkasse
5 gode grunner til å bruke matkasse
Del

5 gode grunner til å bruke matkasse

Flere og flere nordmenn bruker matkasse for å gjøre middagslogistikken enklere. Sitter du på gjerdet og lurer på om det kan være noe for deg? Her er fem gode grunner til å bruke matkasse i hverdagen.
30. april, 2018

1. Middag komponert av kokker

3 av 4 nordmenn vet ikke hva de skal ha til middag når klokken slår 16:00 i dag. Er du en av dem? Med en matkasse slipper du å måtte være superkreativ på tom mage. Alle middagene er komponert av profesjonelle kokker, og er både sunne og velsmakende. Du bestemmer om du vil velge middagene selv, eller få en kokkevalgt kombinasjon.

2. Spar penger

Med matkasse har du planlagt middagsuken og unngår derfor impulskjøp. De som har matkasse sparer penger på unødvendige impulskjøp som kan være særdeles fristende når man vandrer småsulten rundt i butikken. Med alle nødvendig råvarer levert på døren slipper du det.

3. Spis lokal mat

Godtlevert bruker råvarer fra lokale, småskalaleverandører i sine matkasser. Du finner blant annet Ytterøykylling, Torungen fiskeprodukter, grønnsaker fra Huseby gård og pølser fra Brødrene Ringstad. Dette er kortreiste og norskproduserte råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Du kan spise med god samvittighet og samtidig støtte norsk næringsliv.


4. Mer tid

Er det en ting man ønsker seg mer av, så er det tid. Man kan kanskje ikke kjøpe tid, men med Godtleverts matkasse sparer du i allefall mye tid. Du slipper å dra i butikken, planlegge middagsmenyen og finne råvarer. Oppskriftene er også enkle, så vi kan love deg at du kommer til å føle mindre stress i hverdagen.


5. Velg middagene selv

Når blodsukkeret er på bunn og man er skrubbsulten, blir man sjelden kreativ i matlagingen. Visste du at den gjennomsnittlige nordmann bare sirkulerer mellom 10 retter? Og det er fullt forståelig når man føler seg fanget i tidsklemma. Du kan velge middagene i matkassen selv, eller la kokken velge for deg i uker som er ekstra travle. Slik får man skikkelig god og variert middag til hele familien.

Velg mellom disse middagene for kommende uke

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.