6 medaljer i NM i kjøttproduksjon

6 medaljer i NM i kjøttproduksjon

I over 50 år har Pers Kjøkken produsert kvalitetsprodukter av kjøtt, og i Godtleverts matkasser kan du finne alt fra pølser til svineknoke fra kjøkkenet deres i Sandefjord. Det er ikke første gang de henter hjem medaljer i NM, og i år ble det hele seks stykker!

Hvert år arrangerer Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund NM i kjøttproduksjon. 3. mai gikk årets prisutdeling av stabelen, og Pers Kjøkken kunne juble over å hente hjem hele seks medaljer for sine velsmakende kjøttprodukter. Per Sørensen var den som i 1961 etablerte selskapet, og i dag er det Tore Sørensen, Pers sønn, som driver firmaet. Han vet hva som gir Pers Kjøkken medaljer i NM år etter år.

– Vi har helt siden oppstarten hatt fokus på å produsere produkter av kvalitet. Vi har stolte og dyktige medarbeidere som ikke går på akkord med kvalitetsfokuset. Det er det aller viktigste.

Fra storhusholdning til matkasse

Pers Kjøkken har i mange år hatt hovedfokus på storhusholdningsmarkedet. Det er først de siste årene, etter at Godtlevert kom på banen, at de har fått muligheten til å være til stede også på middagsbordet (selve hjertet!) i norske hjem. Det er Tore godt fornøyd med.

– Tilstedeværelsen i matkassene er med på å profilere oss også ut mot forbrukeren. Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra Godtleverts kunder – det synes vi er stas!

Også det faglige samarbeidet med kokketeamet i Godtlevert har vært nyttig for Tore og resten av gjengen hos Pers Kjøkken.

– Vi har hatt stor glede av å jobbe sammen med det kreative miljøet i Godtlevert. På sikt vil det også gi enda flere spennende produkter.

Vi i Godtlevert gratulerer med NM-medaljene og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo