Hjem
/
Bærsmoothie
Bærsmoothie
Del

Bærsmoothie

Det er superenkelt å lage smoothie. Hvis du vil lage et fullverdig måltid av smoothien, kan du ha i litt havregryn før du blender den sammen. For en enda sunnere variant, kan du ha litt spinat og kokt rødbete i. Server gjerne smoothien med litt friske bær på toppen.
30. desember, 2020
  • 400 g frosne bringebær eller jordbær
  • 1 banan
  • 2 dl eplejuice
  • 2 dl yoghurt

Bland alle ingrediensene sammen i en blender, og kjør blandingen jevn.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.06.2021
Rømmegrøt er norsk tradisjonsmat og ble servert som festmåltid på sankthans, som et symbol på overflod og gode avlinger. Den føyelsmyke grøten smaker ekstra godt med litt salt spekemat og melon til - også rød saft da. Det er ikke vanskelig å lage heller.
Godtlevert bilde
13.06.2021
Du kan kjenne den på mils avstand. Lukten av grill. Den lukten, den betyr god mat og god stemning. For spør du oss, er det ingenting som slår grillmat om sommeren, det er selve smaken av norsk sommer. Kjøtt og grønnsaker på grillen i den lyse sommerkvelden. Vi må jo utnytte disse kveldene, og den helt spesielle stemningen vi lengter etter resten av året.
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.06.2021
Rømmegrøt er norsk tradisjonsmat og ble servert som festmåltid på sankthans, som et symbol på overflod og gode avlinger. Den føyelsmyke grøten smaker ekstra godt med litt salt spekemat og melon til - også rød saft da. Det er ikke vanskelig å lage heller.
Godtlevert bilde
13.06.2021
Du kan kjenne den på mils avstand. Lukten av grill. Den lukten, den betyr god mat og god stemning. For spør du oss, er det ingenting som slår grillmat om sommeren, det er selve smaken av norsk sommer. Kjøtt og grønnsaker på grillen i den lyse sommerkvelden. Vi må jo utnytte disse kveldene, og den helt spesielle stemningen vi lengter etter resten av året.
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.