Energirik müslibar
Johannes

Johannes

Kokken bak Roedekassen og Kokkekassen

Energirik müslibar

Påsken er snart her og mange skal sikkert opp til fjellet. Og som hånd i hanske passer hjemmelagde müslibarer perfekt til skituren. Enkel å lage og proppfull med energi. Noe å se frem til om oppoverbakkene føles litt tunge.

Ingredienser:

  • 1 pakke müsliblanding (250 g)
  • 40 g meierismør
  • 50 g brunt sukker
  • 2 ss honning
  • 1 ts kanel

Slik gjør du:

Smelt smør og bland inn brunt sukker og honning. Bland alt godt sammen. Ha bakepapir i en form, hell i müsliblandingen og press alt godt ned i formen. Sett formen i fryseren. Etter noen timer er det klart, du kan kutte opp i passe store porsjoner og legge deilig snacks i tur- sekken.

Tips!

Smaksett gjerne müslibarene med kanel, kardemomme, sjokoladebiter eller noe annet du foretrekker.

Les også

Appelsinmüsli

Isen du kan gi barna hver eneste dag

Hjemmelagde Polarbrød

Banankaken som fikk Johannes til å ville bli kokk

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo