Hjem
/
Energirik müslibar
Energirik müslibar
Del

Energirik müslibar

Påsken er snart her og mange skal sikkert opp til fjellet. Og som hånd i hanske passer hjemmelagde müslibarer perfekt til skituren. Enkel å lage og proppfull med energi. Noe å se frem til om oppoverbakkene føles litt tunge.
29. mars, 2019

Ingredienser:

  • 1 pakke müsliblanding (250 g)
  • 40 g meierismør
  • 50 g brunt sukker
  • 2 ss honning
  • 1 ts kanel

Slik gjør du:

Smelt smør og bland inn brunt sukker og honning. Bland alt godt sammen. Ha bakepapir i en form, hell i müsliblandingen og press alt godt ned i formen. Sett formen i fryseren. Etter noen timer er det klart, du kan kutte opp i passe store porsjoner og legge deilig snacks i tur- sekken.

Tips!

Smaksett gjerne müslibarene med kanel, kardemomme, sjokoladebiter eller noe annet du foretrekker.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!