Familien Lucas har prøvd nye Godtlevert

Familien Lucas har prøvd nye Godtlevert

Christine Lucas bor i Akershus med mann og tre barn. Familien har brukt matkasse tidligere, men opplevde ofte at én av ukens retter ikke helt falt i smak. Derfor er de veldig fornøyd med at de nå kan velge middagene i matkassen selv.

– Med tre unger i familien er det mange ganer å ta hensyn til. Nå som vi plukker ukens middager selv er vi sikre på at alle middagene blir spist.

Som for andre familier, er hverdagen til familien Lucas preget av skole, jobb og fritidsaktiviteter, og ingen dager er like. Derfor er de spesielt fornøyd med valgfriheten de har fått nå.

– Noen dager trenger vi en kjapp rett for hele familien, og da har Hurtigkassen vært et fint alternativ. Men det er ikke slik at vi vil ha kjapp og enkel mat hver eneste dag. Nå kan vi velge en rask rett den dagen alle skal avgårde på aktiviteter, en rett for bare to personer den dagen mange i familien er borte hele ettermiddagen, og en rett som krever litt ekstra tilberedning den dagen vi har god tid, for eksempel i helgen, forteller Christine.

Dette er middagene du kan velge mellom den kommende uken

nnnnnnnnnnnnnnn

Hun liker også at middagene er bestemt og råvarene i hus allerede før uken har startet, for da slipper de diskusjoner om hva barna vil ha eller ikke vil ha.

– Det er fortsatt noen ting barna ikke er så glad i, men som vi voksne vil ha eller mener at hele familien bør få i seg. Da vi før handlet i butikken kunne barna være uenige i hva middagen skulle bestå av og det oppstod gjerne diskusjoner. Nå som middagene allerede er i hus, har barna skjønt at de bare må finne seg i det, og det går overraskende fint. Det er kjempedeilig å slippe den diskusjonen!

Les også

Slik kan du spise mindre salt i hverdagen

Gi matpakken et løft

Hvordan få barna til å prøve nye smaker

På barnehagebesøk med rå fisk og sushi

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo