Hjem
/
Frisk appelsinsalat
Frisk appelsinsalat
Del

Frisk appelsinsalat

Det er få ting som passer så bra til påsken som appelsiner gjør. Denne friske appelsinsalaten med pisket rømme og hvit sjokolade er både veldig enkel å lage, og en nydelig avslutning på ethvert påskemåltid.
06. april, 2020

8 personer

Du trenger:

  • 3 dl rømme
    2 ss melis
  • 8 appelsiner
  • malt kanel
  • 100 g hvit sjokolade



  1. Ha rømmen og melisen i en bolle, og pisk det sammen til en tykk krem.
  2. Skrell eller kutt skallet av appelsinene. Kutt appelsinene i skiver, og fordel appelsinskivene på 8 tallerkener.
  3. Dryss over litt av kanelen, og rasp over den hvite sjokoladen.
  4. Server med den piskede rømmen.


Tips! Knus gjerne noen kjeks eller ha litt granola over desserten ved servering!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!