Hjem
/
Frisk mangosalsa
Frisk mangosalsa
Del

Frisk mangosalsa

Mango passer like godt til dessert som til middag. En frisk mangosalsa til tacoen for eksempel gir et skikkelig oppløft til en ellers tradisjonell norsk taco.
14. juni, 2019

Du trenger:

  • 1 stk mango
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk tomat
  • 1 stk rød chili
  • ½ potte frisk koriander
  • 1 ss nøytral matolje
  • ½ ts salt
  • ½ ts kvernet pepper
  • 1 stk saften av lime

Slik gjør du:

  1. Skrell og kutt mangoen i biter.
  2. Finhakk rødløk, chili og tomat. Hvis du vil ha en litt mildere salsa, så kan du fjerne frøene fra chilien med en skje.
  3. Grovhakk koriander og bland alt sammen i en serveringsbolle.
  4. Skvis over saften av en halv lime og smak til med salt og pepper.
  5. Oppbevar salsaen kaldt frem til servering.
  6. Nyt til deilig grillmat, eller til fredagstacoen.
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!