Hjem
/
Havrecookies med sjokolade
Havrecookies med sjokolade
Del

Havrecookies med sjokolade

Her får du oppskriften på havrecookies med sprø kant og fløyelsmyk kjerne. Enkle å lage, og helt uimotståelige.
05. desember, 2019

Du trenger:

  • 200 g mykt smør
  • 1,5 dl brunt sukker
  • 1,5 dl hvitt sukker
  • 2 egg
  • 3 dl hvetemel
  • 3 dl havregryn
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 100 g mørk sjokolade
  • 1 dl hakkede nøtter

  1. Pisk sammen smør og sukker til det blir luftig.
  2. Bland inn ett og ett egg.
  3. Bland alt det tørre og vend det inn i smør- og eggeblandingen.
  4. Hakk sjokolade og nøtter og vend det inn i deigen.
  5. Ha cookiedeigen på et bakepapir og rull den til en pølse. Legg pølsen i kjøleskapet i minimum 2 timer.
  6. Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
  7. Kutt cookiedeigen i skiver som er ca. 1 cm tykke, legg dem på et stekebrett med bakepapir. La cookiesene ligge med godt mellomrom da deigen flyter utover ved steking.
  8. Stek cookiesene midt i ovnen i ca. 12 minutter. Cookiesene skal være litt sprø utenpå og myke inni.

Tips! Ha deigen i en tett boks og stek cookies etter hvert som du ønsker å spise eller servere dem.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.