Hjem
/
Honningcentralen
Honningcentralen
Del

Honningcentralen

Om du får en pakke honning i matkassen din, kan du være sikker på at den kommer fra områdene rundt Brumunddal ved Mjøsa. Der har vi nemlig vår helt egen honning­leverandør.
01. september, 2020

Birøkter Knut Åge Floor arvet 50 bikuber for 12 år siden, og siden den gang har antallet økt til 300. Han forklarer at en bie må innom opptil 1000 blomster for å få full nektarlast i «honningmagen». På føtter og vinger bærer den med seg pollenet, så det å ha en birøkter som nabo, det er noe bærbøndene i området setter stor pris på.

Knut er en av mange bi­røktere rundt om i landet som Honningcentralen jobber med. Vi er glade for å kunne levere førsteklasses norsk honning til deg, og bier, dem vil vi ha mange av!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!