Hjem
/
Huseby gård
Huseby gård
Del

Huseby gård

Tradisjon og innovasjon. Huseby gård er en leverandør vi ofte og gjerne tar turen innom, og i april er de «Månedens leverandør».
17. mars, 2020

Gården, som ligger i Lier, har dyrket kvalitetsgrønnsaker i generasjoner. Noe som kjennetegner driften på Huseby er kunnskap som går i arv, og en brennende interesse for et bærekraftig jordbruk.

Grønnsaksrestene fra produksjonen blir mat til nabogårdens kyr. Kamera­ene på maskinene deres skiller mellom ugress og kulturplanter, som gjør at de ikke trenger å bruke plantevernmiddel. Utviklingen av ikke mindre enn 10 ulike typer blomkål forlenger den norske sesongen, og rot­fruktene som ikke holder butikkenes skjønnhetsstandard brukes til mos eller andre ferdig­produkter. Dette er bare noen eksempler på hva Huseby jobber med for å ta med seg tradisjonsjordbruket inn i fremtiden.

Og vi i Godtlevert løfter på hatten, og er stolte over å ha Huseby gård som en av våre faste grønnsaksleverandører.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!