Kardemommevafler

Kardemommevafler

En perfekt vaffel til påskelunsjen. Sprø, søt og med masse kardemommesmak. Det er viktig å kose seg litt ekstra i disse dager.

8 personer

Du trenger:

  • 100 g smør
  • 5 egg
  • 5 ss sukker
  • 4 dl helmelk
  • 1½ ts malt kardemomme
  • ½ ts bakepulver
  • 5 dl hvetemel

  1. Smelt smøret i en kjele.
  2. Knekk eggene i en bolle, og vend inn sukkeret, melken, kardemommen og bakepulveret. Tilsett det smeltede smøret, og sikt inn melet. Pisk det hele sammen til en jevn røre.
  3. La røren svelle i 20 minutter før steking.
  4. Stek vaflene, og server med brunost og jordbærsyltetøy.

Tips: Server med pisket krem eller vaniljeis.

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo