Hjem
/
Månedens leverandør
Månedens leverandør
Del

Månedens leverandør

Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er veldig glade i alle de små leverandørene våre. Nå introduserer vi «Månedens leverandør».
02. februar, 2020

Vi har bevisst jobbet med mindre produsenter i 10 år, og våre innkjøpere er alltid på jakt etter nye, små, lokale produsenter. De fortjener absolutt en plass i solen. Vi er derfor glade for å presentere «Månedens leverandør».

Det vil si at vi hver måned vil ha ekstra fokus på en av våre leverandører. Heltene som hver dag, året rundt, jobber for å få norske kvalitetsprodukter hjem til middagsbordene våre. Så bli med oss på turer ut i åkeren, inn i fjøset og ut på havet.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!