Hjem
/
Mangosmoothie
Mangosmoothie
Del

Mangosmoothie

Hvis du føler deg litt trøtt om dagen, kan det være kroppen din som forteller deg at den trenger påfyll av vitamin C. Det finnes hovedsakelig i sitrusfrukter, grønnsaker og bær. Da er det ypperlig å lage seg en frisk smoothie. Bruk frukt og grønt som du har liggende, med de smakene du foretrekker.
27. januar, 2020

Du trenger:

  • 1 mango
  • 2 dl appelsinjus
  • 1 banan
  • 1 lime (kan sløyfes)

  1. Del mangoen ved å føre kniven langs den store steinen i midten, og fjern skallet. Skjær mango og banan i grove biter.
  2. Kjør det sammen i en hurtigmikser, tilsett limesaft etter ønsket mengde og spe med appelsinjuice til passe konsistens.
  3. Hell smoothien over i glass og server.


Tips! Du kan også bruke fryst mango eller noen isbiter i smoothien. Andre frukter som ananas og pasjonsfrukt passer også veldig godt sammen med mango. 1 teskje revet ingefær i tillegg setter en ekstra spiss på smaken.


Min side finner du dagligvarer du kan legge til når du bestiller matkassen din. Klikk deg inn for å se utvalget av frisk jus som kan brukes i denne smoothie-oppskriften. I uke 7-10 finner du også jus og ferdiglaget smoothie på tilbud.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!