Hjem
/
Slik bruker du opp siste rest i honningkrukken
Slik bruker du opp siste rest i honningkrukken
Del

Slik bruker du opp siste rest i honningkrukken

Honning kan vare evig om den oppbevares riktig. Finn ut hvordan du kan oppbevare den, og få tips til hvordan du kan bruke opp den siste resten i honningkrukken.
29. september, 2020

Oppbevart i et tett glass, skal det svært mye til for at honningen blir dårlig. Oppbevar honningen i et lunt og varmt kjøkkenskap. Om du setter den kaldt, vil den sannsynligvis krystalliseres.

Det er mange måter å bruke opp honningrestene i bunnen av honningkrukken. En honning- og sennepsdressing er god på brødskive med skinke. Hjemmelaget granola med havregryn og honningrester smaker også nydelig.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.