Hjem
/
Metervare
Metervare
Del

Metervare

Månedens leverandør for juli er fantastiske Metervare, som lager pølser på Sinsen i Oslo.
23. juni, 2020

«Tommy er ute i skogen og plukker ramsløk til urtepølsene» roper Helge Tungen, og titter frem bak pølsestappemaskinen. Det er full aktivitet i den lille pølsefabrikken midt i Sinsenkrysset i Oslo, for grillsesongen har startet, og de håndlagde kvalitetspølsene er mer populære enn noensinne. Med pølser som Sinnataggen, Ole Brumsvei og Manglerudpølsa, har Metervare funnet en plass i mange pølseentusiasters hjerte.

Og det er ikke så rart. Det er lett å høre hvor stor kjærlighet til råvarene, faget og håndverket pølsemaker Helge har når han forteller om virksomheten. Vi i Godtlevert er stolte av å kunne tilby våre kunder disse lokale delikatessene. Det er bare å legge til pølsene, som du finner under «Grill» i vårt dagligvareutvalg neste gang du bestiller matkasse, så er grillsommeren i boks. Enkelt, småskala og veldig, veldig godt.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!