Miljøbevisste medaljører

Miljøbevisste medaljører

Hver uke leverer Brødrene Ringstad en hel haug av gode kjøttprodukter til Godtleverts mange matkassekunder. Den tradisjonsrike familiebedriften har satt seg som mål å ligge i forkant på kvalitet i alle ledd.

Da årets NM i kjøttprodukter ble arrangert, ble Brødrene Ringstads kjøttprodukter hedret med hele tre gull og to sølv. Daglig leder Kjell Ringstad tror at en fin miks av tradisjon og innovasjon er veien til de mange medaljene.

– Bedriften ble etablert i 1934, så vi har lange tradisjoner og mye erfaring innenfor faget. Det gjør at vi vet hvordan vi skal ta vare på håndverket. Samtidig har vi satset mye på å utvikle oss på tidsriktig kompetanse og utstyr, og vi velger å lage litt utradisjonelle håndverksprodukter. Disse to faktorene, sammen med høy kvalitet på råvaren, er nøkkelen til vår suksess.

Stolte østfåldingær

Blant pølsene Brødrene Ringstad fikk medaljer for, er Sterk Østfolding og Spansk Østfolding. Det er liten tvil om at Kjell og resten av bedriften er stolte av hjemstedet sitt.

– For oss er lokal forankring og historie viktig. Lokalsamfunnet og hjemplassen er en del av oss, og dette vil vi gjerne dele med resten av landet. For selv om produktene har Østfold-navn, er de for alle!

Navnene på nye produkter finner de på selv, gjerne i samarbeid med kundene.

– Produktene våre skal være litt spesielle, og tanken er at dette gjenspeiler seg i navnet. Vi synes det er artig med litt spesielle navn som har fotfeste i vårt nærområde.

Vil kutte ned på plasten

For Brødrene Ringstad handler ikke kvalitet bare om godt kjøtt. De vil levere kvalitet i alle ledd, og bruker mer ressurser enn noen gang på nettopp kvalitet. Verdens plastbruk er og vil være en av dagens og fremtidens store miljøutfordringer. Kjell vet at miljø er noe forbrukeren er opptatt av, og de er selv bevisst sitt samfunnsansvar.

– Vårt mål er å ligge i forkant på kvalitet både når det gjelder produktkvalitet, forskrifter og miljø. Blant annet har vi nå et prosjekt i samarbeid med Matforskningsinstituttet for å optimalisere bruk av plast og emballasje, og ikke minst pakkemetodikk.

Vi i Godtlevert gratulerer med NM-medaljene og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo