Hjem
/
Norge Godtlevert
Norge Godtlevert
Del

Norge Godtlevert

Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
01. mai, 2021

Vi snakker om toma­ter fra Jæren, blomkål fra Huseby gård og kylling fra Ytterøy. Og om de beste norske råvarene i sesong er en hjertesak, kan vi vel kalle bøndene våre helter.

For det er klart at tomaten smaker litt bedre når vi vet at det er vår venn Johannes som har dyrket den frem, han overlater ingenting til tilfeldighetene. Eller at den tomaten er så proppfull av vitaminer nettopp på grunn av Johannes, ja, og solen på Jæren, da.

Så det er klart at vi heier på den norske bonden. Det kommer vi alltid til å gjøre. Så neste gang du åpner matkassen din, skal du ikke se bort fra at det ligger en tomat der som nettopp Johannes har dyrket frem. Eller at blom­kålhodet har fått kjærlighet av Ellen fra Huseby. Og det, det synes vi er godt.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.