Hjem
/
Norge Godtlevert
Norge Godtlevert
Del

Norge Godtlevert

Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
01. mai, 2021

Vi snakker om toma­ter fra Jæren, blomkål fra Huseby gård og kylling fra Ytterøy. Og om de beste norske råvarene i sesong er en hjertesak, kan vi vel kalle bøndene våre helter.

For det er klart at tomaten smaker litt bedre når vi vet at det er vår venn Johannes som har dyrket den frem, han overlater ingenting til tilfeldighetene. Eller at den tomaten er så proppfull av vitaminer nettopp på grunn av Johannes, ja, og solen på Jæren, da.

Så det er klart at vi heier på den norske bonden. Det kommer vi alltid til å gjøre. Så neste gang du åpner matkassen din, skal du ikke se bort fra at det ligger en tomat der som nettopp Johannes har dyrket frem. Eller at blom­kålhodet har fått kjærlighet av Ellen fra Huseby. Og det, det synes vi er godt.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!