NYHET! Velg middagene i matkassen selv

NYHET! Velg middagene i matkassen selv

Godtlevert utvikler middagstjenesten sin i tråd med kundenes ønske om større fleksibilitet.

Stadig flere nordmenn velger matkasser for å forenkle hverdagslogistikken, og Godtleverts utvalg har vokst i takt- og utviklet seg med kundenes behov. Da flere kunder meldte tilbake at de ønsket seg mer frihet og noe som var skreddersydd til akkurat deres ønsker, tok Godtlevert tak. De har nå utviklet en helt ny middagstjeneste som gjør at kundene kan velge akkurat de rettene de selv har lyst på.

Velg blant kokketeamets beste retter

En vanlig matkasse består av en middagsmeny utvalgt av Godtleverts kokketeam. Men nå kan du velge å heller plukke dine egne middagsretter. Slik kan du sette sammen ukesmenyer som passer akkurat deg og din familie.

Noen familier elsker fisk og ønsker derfor en matkasse med fiskemiddager tre ganger i uken. Andre er glad i kyllingretter og ønsker å ha kylling til middag mer enn én dag i uken.

– Det som er så bra er at vi har over 15 nye middagsretter å velge mellom hver eneste uke, og antallet retter vil øke med tiden!, sier Tor Henrik Stenhagen, Brandsjef i Godtlevert.

Rettene er det Godtleverts kokker som har laget, og det arbeidet gjør det seg skikkelig flid med, hver eneste uke.

– Menyen vår består av deilige retter som kokkene våre har testet og satt sammen. Nå er vi utrolig glade for å lansere et tilbud hvor kundene selv kan velge blant et utvalg retter vi legger mye stolthet og arbeid i. Vi tror og håper at det vil øke tilfredsheten med tjenesten for de som er opptatt av valgfrihet, sier Stenhagen.

Dette er middagene du kan velge mellom for kommende uke

nnnnnnnnnnnnnnn

Minimal innsats er fortsatt viktig

Godtlevert kjemper for å gjøre uken enklere for folk, og det var også utgangspunktet da de utviklet den nye middagstjenesten. En matkasse fra Godtlevert skal frita kunden for planleggingen og handleturen. Det skal være enkelt og greit å forholde seg til en matkasse og kreve minimalt med innsats fra kunden.

– I utviklingen har vi vektlagt brukervennlighet kombinert med matfrihet. Det skal være enkelt å velge middagsretter, man skal for eksempel ikke måtte ta stilling til lange ingredienslister, den jobben gjør kokkene våre for deg. Du kan være trygg på at du får komplette måltider med alle ingrediensene du trenger til en skikkelig middag. Du får ikke for lite mat og heller ikke masse varer til overs, forklarer Stenhagen.

Sett sammen ukesmenyen selv

Godtlevert har siden sin spede start i 2012 vokst til å levere middager på døren til over 50 000 husstander i Norge. Nettopp det at det skal være enkelt å få skikkelig middag har vært nøkkelen til suksess. Med den nye tjenesten slipper man fortsatt å dra med seg slitne barn i butikken for å handle, selv om man får velge ukesmeny helt selv. Det gjør det enkelt å gjøre alle fornøyde når alle blir hørt.

Å lage mat er gøy for både store og små, og Godtlevert foreslår å la barna være med på å velge middagsrettene også.

– La alle i familien velge én middagsrett hver, så blir det plutselig litt greiere å spise en rett man ikke er så glad i selv. At barna er med på å bestemme rettene selv, kan skape både matglede og matro, avslutter Stenhagen.

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo