Hjem
/
Per´s kjøkken
Per´s kjøkken
Del

Per´s kjøkken

«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
30. november, 2020

Per's Kjøkken er en stolt kjøttvareprodusent som er bygget på tradisjoner. Familiebedriften som nå holder til i Sandefjord, har vært i drift siden 1961, og den gangen var Per's Kjøkken drevet av Per og Jorun Sørensen i Larvik. De forlot trygge jobber i Eidsvoll, og flyttet til solkysten i Vestfold. Et brennende engasjement og et stort ønske om å drive egen forretning var grunnlaget for etableringen av den tradisjonelle slakterbutikken.

I dag drives bedriften av sønnen deres Tore, som vokste opp vegg i vegg med pølsemakeriet da det var en tradisjonell slakterbutikk. Dyktige fagfolk, stolte medarbeidere og grundig kvalitetsarbeid er en del av oppskriften på den stabile gode kvaliteten som kjennetegner alle de flotte kjøtt- og påleggsproduktene fra Per's Kjøkken.

Godtlevert er veldig glade for det kreative samarbeidet med Per's Kjøkken – det er spennende å utvikle oss sammen!

Fyll opp kjøleskapet

Legg til smakfulle dagligvarer når du bestiller matkassen din. Hver uke finner du et utvalgt produkter fra Per´s Kjøkken blant våre frokost- og dagligvarer.
Bestill dagligvarer
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.