Hjem
/
Per´s kjøkken
Per´s kjøkken
Del

Per´s kjøkken

«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
30. november, 2020

Per's Kjøkken er en stolt kjøttvareprodusent som er bygget på tradisjoner. Familiebedriften som nå holder til i Sandefjord, har vært i drift siden 1961, og den gangen var Per's Kjøkken drevet av Per og Jorun Sørensen i Larvik. De forlot trygge jobber i Eidsvoll, og flyttet til solkysten i Vestfold. Et brennende engasjement og et stort ønske om å drive egen forretning var grunnlaget for etableringen av den tradisjonelle slakterbutikken.

I dag drives bedriften av sønnen deres Tore, som vokste opp vegg i vegg med pølsemakeriet da det var en tradisjonell slakterbutikk. Dyktige fagfolk, stolte medarbeidere og grundig kvalitetsarbeid er en del av oppskriften på den stabile gode kvaliteten som kjennetegner alle de flotte kjøtt- og påleggsproduktene fra Per's Kjøkken.

Godtlevert er veldig glade for det kreative samarbeidet med Per's Kjøkken – det er spennende å utvikle oss sammen!

Fyll opp kjøleskapet

Legg til smakfulle dagligvarer når du bestiller matkassen din. Hver uke finner du et utvalgt produkter fra Per´s Kjøkken blant våre frokost- og dagligvarer.
Bestill dagligvarer
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.