Hjem
/
Prima Jæren og A. Idsøe
Prima Jæren og A. Idsøe
Del

Prima Jæren og A. Idsøe

Denne gangen i «Månedens leverandør» går ferden videre til Prima Jæren AS og sjette generasjons pølse­maker A. Idsøe fra Rogaland. To leverandører som er lidenskapelig opptatt av dyre­velferd og norsk landbruk.
01. mai, 2020

Det krever mye kompetanse og et godt miljø for dyrene slik at produktet som leveres ut til kundene blir best mulig. De er stolte av produktene sine, men de mener at bøndene deres skal ha den virkelige æren. Hele produksjonen bærer preg av tett oppfølging, langsiktig samarbeid og innovativ forskning på råvaren.

Prima Jæren leverer svin, storfe, lam og får til Godt­levert, og A. Idsøe leverer sine fabelaktige pølser. A. Idsøe får kjøttet sitt av naboen, Prima Jæren, og kan derfor hele tiden være sikker på at kvaliteten er på topp. Begge leverandørene ser det som sitt samfunnsansvar å lage ærlig og skikkelig mat.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!