Slik steker du ytrefilet av storfe perfekt!
Olav

Olav

Kjøkkensjef i Godtlevert

Slik steker du ytrefilet av storfe perfekt!

Krydre biffen med salt og pepper.

Ha smør i en varm stekepanne og brun biffene til de har en jevn bruning på begge sider. Dette tar omtrent 1-2 minutter.

Ha biffen i en ildfast form og stek den i ovnen til den har en kjernetemperatur på 55 grader (medium). Hvis du vil ha den mindre rosa vent til den er 58 grader.

Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile på en tallerken eller fjøl i i 8-10 minutter. Dekk til med aluminiumfolie så holder den seg varm til den skal serveres.

Med nye Godtlevert kan du velge middagene du får i matkassen selv. Hver uke kan du velge å legge til en helgerett som en av middagene.

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo