Hjem
/
Solgul påskeomelett
Solgul påskeomelett
Del

Solgul påskeomelett

Få en god start på dagen med en solgul omelett til påskefrokosten.
04. april, 2020

8 personer

Du trenger:

  • 16 egg
  • 1 bunt gressløk
  • salt og pepper
  • smør
  • 3 dl fløte
  • 200 gram revet mozzarella
  • spekeskinke
  • gule cherrytomater
  • ruccola

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
  2. Knekk eggene i en bolle, og finhakk gressløken. Krydre eggene med salt og pepper, ha i gressløken og fløten, og pisk det hele sammen til en røre.
  3. Varm opp en teflonstekepanne til middels varme, og ha i 1 ss smør. Hell halvparten av fløte- og eggeblandingen i stekepannen, og stek til det stivner i bunnen. Trekk eggeblandingen inn mot midten med en stekespade.
  4. Dryss over halvparten av den revne osten når eggeblandingen har stivnet litt, men fremdeles er litt rennende. Stek omeletten øverst i ovnen, til osten er gyllen og omeletten er gjennomstekt.
  5. Gjenta prosessen, og lag en omelett til.
  6. Kutt tomatene i to, og skyll ruccolaen.
  7. Topp omelettene med spekeskinken, tomatene og ruccolaen.


Tips: Server med smør og godt brød!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
30.11.2020
«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
Godtlevert bilde
30.11.2020
Gi smakfulle julegaver til de du er glad i. Lag hjemmelaget mat som julegaver i år, det er både hyggelig å gi og få. Se hva du kan lage her.
Godtlevert bilde
29.11.2020
Det er godt med noe som er raskt å lage, både før julen ringes inn, men også midt i julestria. Vårt beste tips er potetlomperull. Bruk det du har i kjøleskapet eller i brødboksen. Det er bare fantasien som setter grenser. Også smaker det så godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
30.11.2020
«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
Godtlevert bilde
30.11.2020
Gi smakfulle julegaver til de du er glad i. Lag hjemmelaget mat som julegaver i år, det er både hyggelig å gi og få. Se hva du kan lage her.
Godtlevert bilde
29.11.2020
Det er godt med noe som er raskt å lage, både før julen ringes inn, men også midt i julestria. Vårt beste tips er potetlomperull. Bruk det du har i kjøleskapet eller i brødboksen. Det er bare fantasien som setter grenser. Også smaker det så godt!

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo