Solgul påskeomelett

Solgul påskeomelett

Få en god start på dagen med en solgul omelett til påskefrokosten.

8 personer

Du trenger:

  • 16 egg
  • 1 bunt gressløk
  • salt og pepper
  • smør
  • 3 dl fløte
  • 200 gram revet mozzarella
  • spekeskinke
  • gule cherrytomater
  • ruccola

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
  2. Knekk eggene i en bolle, og finhakk gressløken. Krydre eggene med salt og pepper, ha i gressløken og fløten, og pisk det hele sammen til en røre.
  3. Varm opp en teflonstekepanne til middels varme, og ha i 1 ss smør. Hell halvparten av fløte- og eggeblandingen i stekepannen, og stek til det stivner i bunnen. Trekk eggeblandingen inn mot midten med en stekespade.
  4. Dryss over halvparten av den revne osten når eggeblandingen har stivnet litt, men fremdeles er litt rennende. Stek omeletten øverst i ovnen, til osten er gyllen og omeletten er gjennomstekt.
  5. Gjenta prosessen, og lag en omelett til.
  6. Kutt tomatene i to, og skyll ruccolaen.
  7. Topp omelettene med spekeskinken, tomatene og ruccolaen.


Tips: Server med smør og godt brød!

Les også

Granola med honning

Honningcentralen

Sunt valg, sunn hverdag

Grønnsakslapper

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo