Sunn helgesnacks
Johannes

Johannes

Kokken bak Roedekassen og Kokkekassen

Sunn helgesnacks

Hvis du vil ha litt sunnere snacks, bytt ut potetgullet med grønnkålchips! Dette kan du spise akkurat når du vil uten et snev av dårlig samvittighet, for dette er snacks kroppen har godt av.

Du trenger:

1 pakke grønnkål

2 ss extra virgin olivenolje

Litt maldonsalt

Slik gjør du:

Varm opp ovnen til 100 grader varmluft.

Rens og vask grønnkålbladene. Fjern stilken.

Tørk grønnkålen og legg den på et brett med bakepapir. Ha over olivenolje og litt salt. Sett brettet i ovnen og stek grønnkålbladene til de er sprø. Det tar omtrent 15–20 minutter, avhengig av effekten på ovnen og fuktigheten i grønnkålen.

Avkjøl grønnkålchipsen og oppbevar den i lufttette bokser.

Nyt med god samvittighet!

Les også

Appelsinmüsli

Slik kan du spise mindre salt i hverdagen

Miljøbevisste medaljører

Slik tar du gode matbilder

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo