Hjem
/
Ytterøykylling
Ytterøykylling
Del

Ytterøykylling

Det er slående hvor åpent, vakkert og grønt det er på Ytterøy i Trondheimsfjorden, der Ytterøykylling har hatt produksjonen sin i alle år.
31. mai, 2020

De tar faktisk imot mesteparten av kyllingene sine fra gårdene som ligger på øya. Ytterøykylling sysselsetter i overkant av 120 mennesker. De aller fleste er fastboende bønder, eller arbeider med produksjonen på fabrikkene. Fra å være en fraflyttingsøy, er nå hele bygda bygget rundt de ansatte hos Ytterøykylling og familiene deres. Derfor ble det for noen år siden behov for en ny barnehage og skole på øya.


Vi i Godtlevert er stolte av å samarbeide med en så unik leverandør, som har et bevisst ønske om å levere den beste, lokalproduserte kyllingen, uke etter uke, i matkassene ut til kundene våre.

Tilbake til forsiden

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!