Gode, lokale råvarer

I Godtlevert.no er vi svært opptatt av å levere ferske råvarer av høy kvalitet. Vi velger leverandører som tilpasser seg våre behov og stiller strenge krav til kvalitet. Gjennom et tett samarbeid over flere år, er vi stolte av våre leverandører og det vi får til i fellesskap: smakfulle middager, høy matsikkerhet og best kvalitet.

Våre leverandører

Godtlevert bilde
Ytterøy kylling

Ytterøy er en øy innerst i Trondheimsfjorden, en halvtimes fergetur fra Levanger, ligger Godtlevert sin kyllingprodusent. Kyllingproduksjonen på Ytterøy strekker seg helt tilbake til 1960 - årene, som de første i landet med denne type gårdsvirksomhet. Gjennom sitt fokus på rene råvarer og en god dyrevelferd har Ytterøykylling bygget sitt høykvalitetsvaremerke. Det er i dag over 22 produsenter av kylling på Ytterøy som inngår i merkevaren.

ytteroykylling.no

Godtlevert bilde
Oluf Lorentzen

Som ledende importør av høykvalitets produkter til dagligvaremarkedet er sortimentet til Oluf Lorentzen sin største sterkhet. Sortimentet importeres fra verden rundt. I dag teller man rundt 2000 varelinjer i sortimentet. Gjennom sin utviklende tenkning og kreativitet er man sikre på at man dekker alle behov for å tilfredsstille alle.

oluf.no

Godtlevert bilde
Bjertnæs & Hoel

Langs Vestfoldkysten dyrker Bjertnæs&Hoel poteter for Godtlevert.no. Gjennom samarbeidet med Bjertnæs&Hoel har man funnet de potettypene som passer best for våre kunder. Potetene kommer i forpakninger tilpasset våre menyer. Samarbeidet mellom jord, sol og vann er elementer som plantene er avhengig av å for å vokse. Bjertnæs&Hoel er sertifisert etter kvalitetsstandarden Global GAP(Good Agricultural Practice). Fellesskapet representerer to familier som i årevis har drevet med landbruk.

bogh.no

Godtlevert bilde
Staur foods

Staur er den nye, ledende på det man kaller "Dry og Filled Bakery", og holder til i Tolga. De leverer i dag brødprodukter til storhusholdning, HORECA, KBS og dagligvaremarkedene i Norge. Satsningen strekker seg over landegrensene med et stort sortiment. Filosofien er å levere høykvalitets varer tilpasset hver enkelt kunde.

staurfoods.no

Godtlevert bilde
Alna

Alna er gjennom mange år en tradisjonsrik og solid produksjonsbedrift. Gjennom fokus på høy kvalitet i alle ledd, blir varene tatt godt imot hos våre kunder. Etablering av Alna, den gang Alna Margarinfabrikk, strekker seg helt tilbake til 1938. Bedriften er i dag eiet av brødrene Jahn Christian og Jørn Ulrichsen. Alna har over 200 egen produserte varelinjer innen margarin, majoneser, majonesbaserte, salater, dressinger, sauser, kokte og skrelte egg.

alna.as

Godtlevert bilde
Huseby Gård

Huseby Gård dyrker forskjellige grønnsaker med hovedvekt på salater, blomkål, kinakål og squash. Huseby Gård stiller høye krav for å oppnå ønsket kvalitet på produktene. Familien Huseby driver i dag gården i Lier og det er i dag femte generasjon som driver gården siden oppstart i 1890.

husebygaard.no

Godtlevert bilde
Alimenta

Alimenta på latin betyr mat, som er deres hovedgesheft. Leverandør av ingredienser og smak som inngår i produksjonen til både små og store matleverandører og produsenter. De har gjennom sitt fokus på innovasjon og videreutvikling av kundens produkter sin helt egen utviklingsavdeling. Det er i tillegg til dette stort fokus på høy kompetanse og presisjon. Det er Alimenta sin tilpasningsdyktighet ovenfor kundene som gjør de unike.

alimenta.no

Godtlevert bilde
Waldemars

Waldemars ble stiftet i 1992, den gangen Waldemars Delikatesse, av Hanna Khoury. I dag utvikler, produserer og selger selskapet en rekke convenience-produkter til dagligvare og servicehandel i Norge. Leveringen fra Waldemars skjer under eget varemerke. Selskapet drives i dag av andre generasjon av Khoury-familien.

waldemarsas.no

Godtlevert bilde
Prima Jæren

Gjennom sitt engasjement for norsk landbruk har Prima Jæren de siste årene opparbeidet seg en enorm kundemasse og leverer varer av premium kvalitet. Prima Jæren skal også være en pådriver for å maksimere inntekten til bonden i norsk matfat basert på leveranser av topp kvalitet. De siste årene har Prima Jæren spesialisert seg på en enda mer smakfull gris, disse merkevarene har fått navnet Prima Smak.

primajaeren.no

Godtlevert bilde
Brødrene Ringstad

Gjennom å benytte sin erfaring og fagkunnskap leverer Brødrene Ringstad smakfulle, ferske og kortreiste kvalitetsprodukter av kjøtt. Dyrene som blir slaktet kommer fra flere gårder i Rakkestadområdet. Gris, storfe, lam og kalv går i dag igjennom eget verdikonsept. Gjennom tett samarbeid med levrandørbøndene er Brødrene Ringstad sikre på godt dyrevelferd.

brodr-ringstad.no

Godtlevert bilde
Matpartner

MatPartner ble etablert i 1997 for å ta vare på det økende kravet til ressursbesparelser innenfor storkjøkkenbransjen. Bedriften holder til i et topp moderne anlegg på Melhus, utenfor Trondheim. Produktene MatPartner produserer opprettholder en jevn og høy kvalitet med industriell stor drift. Samt opprettholde strenge krav til kvalitet og hygiene.

matpartner1.no

Godtlevert bilde
Per's Kjøkken

Selskapet ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag drives firmaet av Tore Sørensen, andre generasjon. Per's Kjøkken er en av de mest premierte bedriftene i Kjøtt NM, og sikrer Godtlevert gode kjøttvarer av topp kvalitet. For å være best innenfor produktkategoriene som Per's Kjøkken produserer krever det kompetanse, det er derfor staben til Per's Kjøkken består av alt fra fagutdannede pølsemakere, mesterkokker til næringsmiddelteknologer.

perskjokken.no

Godtlevert bilde
Måkestad

Gjennom T.L Måkestad sitt store og nære nettverk av eksportører rundt om i verden kan de til enhver tid sikre sine kunder produkter som er av ytterste kvalitet. Gjennom dette ønsker T.L Måkestad å være den foretrukne leverandør av frukt, grønnsaker, egg og fjørfe. Måkestad er Godtlevert sin forlengede arm ute hos bonden, og gjør veien fra bonden til kunden kortest mulig for å oppnå høyest kvalitet ut til forbruker.

makestad.no

Godtlevert bilde
Masala Magic

I 2003 startet Niru Kumra bedriften for å gjøre indisk mat like kjent som pizza og pasta i Norge. Masala betyr krydderblanding og Magic betyr å trylle. De tilbyr i dag diverse egne merkevarer, catering, foredrag og kurs for bedrifter.

masalamagic.com

Godtlevert bilde
Torungen

Varemerket Torungen eies av Ferdigmat AS og det forbinder man med den gode bortreiste maten fra Sørlandet. Råvarene som benyttes er hentet fra havet. Ferdigmat AS driver i dag en moderne produksjon i Arendal og har stort fokus på matsikkerhet og nyutvikling.

torungen.no

Godtlevert bilde
Jens Eide

Helt tilbake til 1946 har Jens Eide levert trivsel ved matbordet. God mat skaper god trivsel, mener Jens Eide. De setter sin ære i sin produksjon og skal alltid være den ypperste på smak. Det er av den grunn Jens Eide selger kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Slakteriet holder til i moderne lokaler i Lillesand.

slaktereide.no

Godtlevert bilde
Cemo Gourmet

CEMO er vår leverandør av krydder. Gjennom det tette samarbeidet mellom CEMO og vårt matfaglige team har det blitt satt sammen egne krydderblandinger. Krydderet er pakket i delikate poser med det innholdet vi trenger for å gi våre kunder en smakfull middag.

cemo.no

Godtlevert bilde
A. Idsøe

I Stavanger finner du Norges lengste kjøttdisk, fylt opp av kjøtt og kjøttmat i toppklasse. Gjennom mange år og lange tradisjoner har Idsøe opparbeidet seg ett solid varesortiment bestående av gode kvalitetsprodukter som Godtlevert er stolte av å tilby sine kunder.

idsoe.no

Godtlevert bilde
First Seafood

First Seafood er vår hovedleverandør på fisk. First har sammen med vårt matfaglige team skreddersydd sortimentet, med tanke på sorteringer, fiskearter og vekter. Fra sin produksjon i Ålesund ønsker First Seafood å levere det beste fra norske hav til alle sine kunder. For å oppnå den beste kvaliteten på sjømat blir bl.a fisken linjefanget til havs og frosset ned om bord i fartøyet.

firstseafood.no

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo