Squashpannekake med feta, chèvre og tomater
30-35

Squashpannekake med feta, chèvre og tomater

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • melk

Basisvarer

  • hvetemel
  • sukker
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • olje

Squashpannekaker

vårløk
Vårløk
1 pakke
kruspersille
Kruspersille
1 bunt
squash
Squash
1 stk
egg
Egg (Egg)
2 stk
revet mozzarella
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
100 g
Hvetemel
6 ss
Sukker
1 ss

Salat og chevre

klasetomat
Klasetomat
1 stk
restaurantsalat
Restaurantsalat
75 g
pinjekjerner
Pinjekjerner
1 pakke
Chevre (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å spare tid, stek større pannekaker, pass da på at du har nok stekeolje i stekepannen.

  1. Finhakk halvparten av vårløken og halvparten av kruspersillen. Grovriv squashen på et rivjern, og press ut væsken med hendene.
  2. Bland squashen sammen med eggene, mozzarellaen, 6 toppede spiseskjeer hvetemel, den finhakkede persillen og vårløken, 1/2 spiseskje sukker og litt salt.
  3. Squashrøsti: Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek små "pannekaker" av squashblandingen i 4-5 minutter på hver side. Legg pannekakene over på en tallerken, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle så de holder seg lune. 
  4. Salat: Kutt tomaten i terninger, og finhakk resten av vårløken. Bland tomaten og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål. Topp salaten med litt olivenolje.
  5. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30-60 sekunder. 
  6. Skjær chèvren i tynne skiver, og finhakk resten av persillen.
  7. Topp squashrøstiene med salaten, chèvren, persille og pinjekjernene.