Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- melk
Basisvarer
- hvetemel
- sukker
- olivenolje
- salt
- pepper
- olje
Squashpannekaker
Vårløk
1 pakke
Kruspersille
1 bunt
Squash
1 stk
Egg (Egg)
2 stk
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
100 g
Hvetemel
6 ss
Sukker
1 ss
Salat og chevre
Klasetomat
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Pinjekjerner
1 pakke
Chevre (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å spare tid, stek større pannekaker, pass da på at du har nok stekeolje i stekepannen.
- Finhakk halvparten av vårløken og halvparten av kruspersillen. Grovriv squashen på et rivjern, og press ut væsken med hendene.
- Bland squashen sammen med eggene, mozzarellaen, 6 toppede spiseskjeer hvetemel, den finhakkede persillen og vårløken, 1/2 spiseskje sukker og litt salt.
- Squashrøsti: Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek små "pannekaker" av squashblandingen i 4-5 minutter på hver side. Legg pannekakene over på en tallerken, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle så de holder seg lune.
- Salat: Kutt tomaten i terninger, og finhakk resten av vårløken. Bland tomaten og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål. Topp salaten med litt olivenolje.
- Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30-60 sekunder.
- Skjær chèvren i tynne skiver, og finhakk resten av persillen.
- Topp squashrøstiene med salaten, chèvren, persille og pinjekjernene.