Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- hvetemel
- sukker
- olivenolje
Squashpannekaker
Vårløk
1 pakke
Dill
1 pakke
Squash
1 stk
Egg (Egg)
2 stk
Fetaost (Melk, Laktose)
100 g
Salat
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Topping
Pinjekjerner
1 pakke
Chevre (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp squashpannekakene med litt honning for mer sødme, eller litt limesaft for mer syrlighet.
- Finhakk halvparten av vårløken og halvparten av dillen. Riv squash på et rivjern, og press ut væsken med hendene. Smuldre fetaost med fingrene.
- Bland squashen sammen med egg, dill, vårløk, halvparten av fetaosten, 6 toppede spiseskjeer hvetemel, 1 ss sukker og litt salt.
- Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek små, flate kaker av squashblandingen i 4–5 minutter på hver side. Legg squashpannekakene over på en tallerken, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg lune.
- Kutt tomat i terninger, og finhakk resten av vårløken. Bland tomatterningene og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål. Topp salaten med litt olivenolje.
- Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30–60 sekunder.
- Skjær chèvre i tynne skiver, og finhakk resten av dillen.
- Server squashpannekakene toppet med salaten, chèvren, dillen, resten av fetaosten og pinjekjernene.