Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy
4.18 (972)
Under 20 min
4 Ingredienser
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Pannekaker
1 pakke
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Smør
½ ss
Blåbærsyltetøy
1 glass
Blåbær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1055 kcal
- Fett: 49 g
- Karbohydrater: 119 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet i ovnen hvis du vil. Varm opp stekeovnen til 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek baconet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til det er sprøtt.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
Topp pannekakene med baconet, blåbærsyltetøyet og blåbærene ved servering.
God middag!