Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- salt
- evt. smør
Fiskesuppe
Fiskesuppebase (Fisk, Laktose)
1 pakke
Fiskeboller (Fisk, Melk, Laktose)
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Babykålblanding
300 g
Salt
Brød
Langbrød av fullkorn (Gluten)
1 pakke
Evt. smør
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett karrikrydder eller curry paste for en asiatisk vri på suppen. Ta ut smør til temperering slik at det er mykt når du skal smøre det på de varme langbrødene.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, kniv og skjærefjøl. Les tipset.
- Kok forsiktig opp fiskesuppebasen under omrøring. Hell laken av fiskebollene, og tilsett fiskebollene når suppen er begynt å bli varm. La det trekke i minst 5 minutter.
- Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Vend vårløk og babykålblanding inn i fiskeuppen.
- Stek langbrødene i 3–5 minutter i stekeovnen.
- Server fiskesuppe med fiskeboller, nystekt brød og smør.