Nordisk biffwok med jasminris og sesamfrø
10-15

Nordisk biffwok med jasminris og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • bløtdyr,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • salt

Ris

jasminris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt

Wok

Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Nordisk wokmiks
1 pakke
Vårløk
½ pakke
soy sesam woksaus
Soy sesam woksaus (Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
1 pakke
Vann
1 dl
Salt
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
lime i båter
Lime i båter
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken. Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.

  1. Forberedelser: Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til risen og en stekepanne eller wokpanne.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Skyll og kutt vårløkstilkene i 3–4 biter. Del lime i båter.
  4. Forvarm stekepannen og ha i olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på sterk varme. Legg det over på en tallerken. Stek så grønnsakene i 2 minutter mens du vender om underveis. Hell på woksaus og vann, og kok opp. Vend inn kjøttet og smak til med salt og pepper. Strø over sesamfrø.
  5. Server biffwok med kokt jasminris og lime i båter.