Kyllinglår med potetmos og soppsaus
15-20

Kyllinglår med potetmos og soppsaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • salt

Kyllinglår

kyllinglår
Kyllinglår
1 pakke
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke

Potetmos og soppsaus

Potetmos (Laktose)
1 pakke
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Grønnsaker

Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Smør
1 ss
Salt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetmos og soppsaus kan også varmes direkte i hver sin kjele. Husk da å røre underveis.

  1. Forberedelser: Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med vann og en kjele med lettsaltet vann. Legg lokk på begge kjelene, da koker vannet raskere. Finn frem alle ingrediensene og et stekebrett med bakepapir.
  2. Legg kyllinglår og cherrytomater spredt på stekebrettet. Sett brettet inn i ovnen og stek kylling og tomater i 15 minutter.
  3. Legg posene med potetmos og soppsaus i det kokende vannet, og la begge småkoke i 10–15 minutter.
  4. Kok grønnsakene i 3–4 minutter i det lettsaltede vannet. Hell av vannet og vend inn smør.
  5. Løft posene med potetmos og soppsaus opp av vannet og ha dem over i hver sin skål. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  6. Server bakte kyllinglår med grønnsaker, potetmos og soppsaus.