Laks med thai currysaus og nudler
15

Laks med thai currysaus og nudler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • gluten

Basisvarer

  • solsikke-/rapsolje
  • salt
  • Litt salt

Laks i thai currysaus

rød paprika
Rød paprika
1 stk
Laksefilet
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Brokkoli- og kålblanding
250 g
Thai-currysaus (Laktose)
220 g
Salt

Nudler

Eggenudler (Gluten, Egg)
1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer saus kan du justere med litt vann. Lag retten som en ovnsrett om du vil! Ha over nøtter og litt limesaft om du har.

  1. Forberedelser: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, skjærefjøl og kniv.
  2. Del paprika i strimler. Skyll fisken og del også den i terninger.
  3. Stek paprika og laks i en vid kjele med olje i 1–2 minutter på sterk varme. Tilsett grønnsaksblandingen og thai currysaus, og kok opp. Smak til med salt og pepper. Dekk med lokk.
  4. Kok nudlene i ca. 4 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olje.
  5. Server laks med thai currysaus, grønnsaker og nudler.