Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
Mørkokt svin
Mørkokt svinekjake
350 g
Middelhavskrydder
½ pakke
Salt
Salat
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tilbehør
Pitabrød (Hvete, Rug)
1 pakke
Tzatziki (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan også stekes i ovnen: Legg kjøtt og kraft i en ildast form og bak det i omtrent 15 minutter. Tilsett gjerne olivenolje, sitronsaft, salt og pepper i salaten. Balsamicoeddik er også godt.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, kniv, skjærefjøl og salatbolle.
- Kok opp kjøtt, kraft og middelhavskrydder i en kjele under lokk. La det koke i omtrent 10–15 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Del tomat i skiver og rødløk i tynne strimler. Ha alle grønnsakene i salatbollen.
- Stek pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter.
- Server mørkokt svin med salat, pitabrød og tzatziki.