Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær

Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær

4.24 (632)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 768 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Karbonadene kan også varmes i 10–12 minutter i stekeovnen ved 180 grader varmluft. Sausen kan varmes opp i en kjele for seg selv.

Kok opp en kjele med vann til potetmosen, og en kjele med lettsaltet vann til brokkolien.
Legg pakken med potetmos i det kokende vannet, og la den småkoke i 10–15 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 3–4 minutter på hver side. Hell over den brune sausen, og kok opp.
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolibukettene i 3–4 minutter. Hell av vannet.
 Server de rørte tyttebærene til retten.
God middag!