Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- Litt salt
- extra virgin olivenolje eller smør
- solsikke-/rapsolje
- salt
Pasta
Fusilli (Gluten)
150–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Pastasaus med salsicciadeig
Salsicciadeig
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rødløk
½ stk
Passata
1 flaske
Revet gulrot
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Basilikum og oregano
1 pakke
Salt
Gran Biraghi (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er viktig at kjelen er god og varm og at du ikke rører i kjøttet med en gang. Da blir nemlig kjøttet kokt og ikke stekt. Tilsett gjerne finhakket hvitløk i sausen. La da sausen småkoke litt lenger.
- Forberedelser: Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Finn frem en vid kjele til saus og kjøtt. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
- Kutt løk i skiver.
- Så snart pastavannet koker, kok pastaen i 10–12 minutter, til den er al dente. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
- Varm opp en kjele og tilsett olje. Brun kjøttet (se tips). Del det i mindre biter når det har begynt å få en fin stekeskorpe, og la da også løken steke med. Tilsett passata og revet gulrot. Kok opp og la sausen småkoke i 5–10 minutter. Rør inn grønne bønner når det gjenstår 2 minutter. Smak til sausen med urter, salt og pepper.
- Server pasta med salsicciasaus, grønne bønner og revet gran biraghi på toppen.