Salsicciapasta med grønne bønner og gran biraghi
15

Salsicciapasta med grønne bønner og gran biraghi

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • Litt salt
  • extra virgin olivenolje eller smør
  • solsikke-/rapsolje
  • salt

Pasta

Fusilli (Gluten)
150–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss

Pastasaus med salsicciadeig

salsicciadeig
Salsicciadeig
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
rødløk
Rødløk
½ stk
passata
Passata
1 flaske
revet gulrot
Revet gulrot
1 pakke
grønne bønner
Grønne bønner
1 pakke
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pakke
Salt
Gran Biraghi
Gran Biraghi (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Det er viktig at kjelen er god og varm og at du ikke rører i kjøttet med en gang. Da blir nemlig kjøttet kokt og ikke stekt. Tilsett gjerne finhakket hvitløk i sausen. La da sausen småkoke litt lenger.

  1. Forberedelser: Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Finn frem en vid kjele til saus og kjøtt. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
  2. Kutt løk i skiver.
  3. Så snart pastavannet koker, kok pastaen i 10–12 minutter, til den er al dente. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
  4. Varm opp en kjele og tilsett olje. Brun kjøttet (se tips). Del det i mindre biter når det har begynt å få en fin stekeskorpe, og la da også løken steke med. Tilsett passata og revet gulrot. Kok opp og la sausen småkoke i 5–10 minutter. Rør inn grønne bønner når det gjenstår 2 minutter. Smak til sausen med urter, salt og pepper.
  5. Server pasta med salsicciasaus, grønne bønner og revet gran biraghi på toppen.