Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- fisk,
- melk,
- soya
Basisvarer
- salt
- solsikke-/rapsolje
Potetmos
Potetmos (Laktose)
1 pakke
Bakt laks med kryddersmør
Laksefilet (Fisk)
325 g
Kryddersmør (Melk, Laktose)
1 pakke
Hoisinsaus (Gluten, Soya)
1 pakke
Salt
Grønnsaker
Rødløk
1 stk
Strimlet kål
150 g
Grønne bønner
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme opp potetmosen direkte i en kjele. Skyll boksen med kryddersmør raskt i varmt vann for lettere å få smøret ut av begeret.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til potetmos. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, skjærefjøl og kniv.
- Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i 10–15 minutter. Hell potetmosen over i en serveringsbolle. Hold i pakken med et kjøkkenhåndkle, den er veldig varm.
- Legg fisken i en ildfast form. Del kryddersmøret i skiver. Fordel smør og hoisinsaus på laksestykkene. Krydre med litt salt og pepper. Bak fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Del rødløk i skiver. Stek rødløk, kål og bønner i en stekepanne med litt olje i 3–5 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Server bakt laks med potetmos, stekte grønnsaker og kryddersmøret fra den ildfaste formen.