Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- Litt salt
- extra virgin olivenolje eller smør
- solsikke-/rapsolje
- kokevann
- extra virgin olivenolje
- balsamico- eller eplesidereddik
- salt
Pasta
Linguine (Gluten)
150–250 g
Litt salt
Brokkolibuketter
1 pakke
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Bacon og soppsaus
Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Kokevann
½ dl
Tomatsalat med grana padano
Tomat
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamico- eller eplesidereddik
1 ss
Salt
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke balsamico eller annen eddik kan du bruke ferskpresset sitronsaft.
- Forberedelser: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta. Finn frem alle ingrediensene, en salatbolle, stekepanne, skjærefjøl og kniv.
- Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 3 minuttene. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
- Stek baconterningene i en stekepanne til de er lett sprø. Ha på soppsaus og kok opp under lokk. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt av kokevannet fra pastakokingen om du syntes det trengs.
- Kutt tomat i skiver og bland den sammen med tobladssalaten. Vend inn olivenolje, eddik, litt salt og grovkvernet pepper. Riv over grana padano til slutt.
- Server pasta med soppsaus, bacon og tomatsalat med grana padano.