Pasta med soppsaus, bacon og tomatsalat
15

Pasta med soppsaus, bacon og tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • gluten,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • Litt salt
  • extra virgin olivenolje eller smør
  • solsikke-/rapsolje
  • kokevann
  • extra virgin olivenolje
  • balsamico- eller eplesidereddik
  • salt

Pasta

Linguine (Gluten)
150–250 g
Litt salt
Brokkolibuketter
1 pakke
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss

Bacon og soppsaus

Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Kokevann
½ dl

Tomatsalat med grana padano

tomat
Tomat
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamico- eller eplesidereddik
1 ss
Salt
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke balsamico eller annen eddik kan du bruke ferskpresset sitronsaft.

  1. Forberedelser: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta. Finn frem alle ingrediensene, en salatbolle, stekepanne, skjærefjøl og kniv.
  2. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 3 minuttene. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
  3. Stek baconterningene i en stekepanne til de er lett sprø. Ha på soppsaus og kok opp under lokk. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt av kokevannet fra pastakokingen om du syntes det trengs.
  4. Kutt tomat i skiver og bland den sammen med tobladssalaten. Vend inn olivenolje, eddik, litt salt og grovkvernet pepper. Riv over grana padano til slutt.
  5. Server pasta med soppsaus, bacon og tomatsalat med grana padano.