Indisk kylling korma med nanbrød og mangochutney
15

Indisk kylling korma med nanbrød og mangochutney

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • hvete,
  • mandler

Basisvarer

  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
1 pakke
Litt salt

Kylling korma

Prinsessefilet av kylling
350 g
gul løk
Gul løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
Seterrømme (Laktose)
1 pakke
Vann
1 dl
spinat
Spinat
1 pakke

Tilbehør

nanbrød
Nanbrød (Hvete)
1 pakke
mangochutney
Mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nanbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister eller et toastjern. Strø gjerne ristede cashewnøtter og koriander over retten om du liker det.

  1. Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem en vid kjele og en kjele med lokk. Finn frem alle ingrediensene, en kniv og en skjærefjøl.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Del løk i skiver. Stek løk, kylling og kormapaste på medium varme i en kjele med litt olje i 2–3 minutter. Hell på seterrømme og vann, og kok opp. La det koke under lokk i 5–7 minutter. Rør underveis. Vend inn spinat når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
  4. Stek nanbrødene i 2–4 minutter i ovnen, til de er lett gylne (se tips).
  5. Server indisk kylling korma med basmatiris, nanbrød og mangochutney ved siden av.