Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- hvete,
- mandler
Basisvarer
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Basmatiris
Basmatiris
1 pakke
Litt salt
Kylling korma
Prinsessefilet av kylling
350 g
Gul løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
Seterrømme (Laktose)
1 pakke
Vann
1 dl
Spinat
1 pakke
Tilbehør
Nanbrød (Hvete)
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Nanbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister eller et toastjern. Strø gjerne ristede cashewnøtter og koriander over retten om du liker det.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem en vid kjele og en kjele med lokk. Finn frem alle ingrediensene, en kniv og en skjærefjøl.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Del løk i skiver. Stek løk, kylling og kormapaste på medium varme i en kjele med litt olje i 2–3 minutter. Hell på seterrømme og vann, og kok opp. La det koke under lokk i 5–7 minutter. Rør underveis. Vend inn spinat når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
- Stek nanbrødene i 2–4 minutter i ovnen, til de er lett gylne (se tips).
- Server indisk kylling korma med basmatiris, nanbrød og mangochutney ved siden av.