Indisk kyllinggryte med nanbrød og basmatiris
15

Indisk kyllinggryte med nanbrød og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • Litt salt
  • salt

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
125 g
Litt salt

Indisk kyllinggryte

Indisk kyllinggryte
1 pakke
regnbuegulrøtter
Regnbuegulrøtter
1/3 pakke
Salt

Tilbehør

nanbrød
Nanbrød (Hvete)
1 pakke
raita
Raita (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
lime i båter
Lime i båter
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du brødrister, kan du varme nanbrødene i den. Da trenger du ikke å skru på stekeovnen i det hele tatt. Server gjerne koriander og chutney til denne retten!

  1. Forberedelser: Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem to kjeler, gulrotskreller, rivjern og alle ingrediensene.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Kok opp kyllinggryten under omrøring. Skrell og riv regnbuegulrot. Vend den revne gulroten inn i gryta. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  4. Stek nanbrødene i 3–4 minutter i stekeovnen (se tips). Del lime i båter.
  5. Server indisk kyllinggryte med basmatiris, nanbrød, raita og lime.