Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- Litt salt
- salt
Basmatiris
Basmatiris
125 g
Litt salt
Indisk kyllinggryte
Indisk kyllinggryte
1 pakke
Regnbuegulrøtter
1/3 pakke
Salt
Tilbehør
Nanbrød (Hvete)
1 pakke
Raita (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Lime i båter
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du brødrister, kan du varme nanbrødene i den. Da trenger du ikke å skru på stekeovnen i det hele tatt. Server gjerne koriander og chutney til denne retten!
- Forberedelser: Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem to kjeler, gulrotskreller, rivjern og alle ingrediensene.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Kok opp kyllinggryten under omrøring. Skrell og riv regnbuegulrot. Vend den revne gulroten inn i gryta. Smak eventuelt til med salt og pepper.
- Stek nanbrødene i 3–4 minutter i stekeovnen (se tips). Del lime i båter.
- Server indisk kyllinggryte med basmatiris, nanbrød, raita og lime.