Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg
Basisvarer
- salt
- smør
- Litt salt
Potetmos
Potetmos (Laktose)
1 pakke
Skrei
Skreiloin
350 g
Tomatpesto (Egg, Laktose)
1 pakke
Salt
Smør
2 ss
Grønnsaker
Gulrøtter i skiver
200 g
Blomkålbuketter
1 pakke
Litt salt
Smør
1 ss
Lime i båter
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Potetmosen kan også varmes direkte i en kjele under omrøring. Du kan velge å servere tomatpestoen ved siden av fremfor å ha den over fisken.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til potetmos og en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker. Finn frem alle ingrediensene og en ildfast form.
- Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i omtrent 10-15 minutter. Hell potetmosen over i en serveringsbolle ved servering.
- Skyll fisken og tørk den med kjøkkenpapir. Legg fiskestykkene i en ildfast form og fordel tomatpesto utover. Ha litt smør i formen og krydre med salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek fisken i 10–12 minutter.
- Kok gulrøtter og blomkål i 4–5 minutter. Hell av vannet og vend inn litt smør. Del lime i båter.
- Server skrei med tomatpesto, sjy fra formen, lime i båter, grønnsaker og potetmos.