Skrei med tomatpesto og potetmos
15

Skrei med tomatpesto og potetmos

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg

Basisvarer

  • salt
  • smør
  • Litt salt

Potetmos

Potetmos (Laktose)
1 pakke

Skrei

Skreiloin
350 g
Tomatpesto (Egg, Laktose)
1 pakke
Salt
Smør
2 ss

Grønnsaker

Gulrøtter i skiver
200 g
Blomkålbuketter
1 pakke
Litt salt
Smør
1 ss
lime i båter
Lime i båter
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetmosen kan også varmes direkte i en kjele under omrøring. Du kan velge å servere tomatpestoen ved siden av fremfor å ha den over fisken.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til potetmos og en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker. Finn frem alle ingrediensene og en ildfast form.
  2. Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i omtrent 10-15 minutter. Hell potetmosen over i en serveringsbolle ved servering.
  3. Skyll fisken og tørk den med kjøkkenpapir. Legg fiskestykkene i en ildfast form og fordel tomatpesto utover. Ha litt smør i formen og krydre med salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek fisken i 10–12 minutter.
  4. Kok gulrøtter og blomkål i 4–5 minutter. Hell av vannet og vend inn litt smør. Del lime i båter.
  5. Server skrei med tomatpesto, sjy fra formen, lime i båter, grønnsaker og potetmos.