Svinebiff med jasminris og béarnaisesaus
15

Svinebiff med jasminris og béarnaisesaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • bygg,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje

Jasminris

jasminris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt

Svinebiff

svinebiff
Svinebiff
360 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss

Grønnsaker

rødløk
Rødløk
1 stk
grønnsaksmiks med grønnkål
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt

Bernaisesaus

bearnéssaus
Bearnéssaus (Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet sammen med urter og hvitløk for mer smak. Avslutt også med en klatt med smør, som du øser over kjøttstykkene. Dekk kjøttet med folie slik at det ikke blir kaldt.

  1. Forberedelser: Finn fram en kjele med lokk til koking av ris. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en stekepanne, en liten kjele til saus, kniv og skjærefjøl.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Tørk kjøttet med papir og krydre det med salt og pepper. Varm opp en panne til middels pluss varme, ha i olje og stek kjøttstykkene i 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på fjølen mens du steker grønnsaker og varmer saus.
  4. Kutt rødløk i skiver. Tørk av stekepannen og varm den opp igjen. Stek løk og grønnsaksmiks i olje i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
  5. Varm forsiktig opp béarnaisesausen i en liten kjele. Pisk i den underveis.
  6. Server svinebiff med stekte grønnsaker, jasminris og béarnaisesaus.