Wrap med crispy kylling og mangodressing
15

Wrap med crispy kylling og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete

Basisvarer

  • salt

Kylling

crispy kyllinglårkjøtt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g

Salat

tomat
Tomat
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
1 pakke

Mangodressing

Seterrømme (Laktose)
1 pakke
Mangopuré
1 boks
lime
Lime
½ stk
Salt

Tortillas

tortillaer
Tortillaer (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tortillalefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisning på pakken. Strø over finhakket fersk chili om du har.

  1. Forberedelser: Forvarm stekeovnen på 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram et stekebrett med bakepapir, skjærefjøl og kniv.
  2. Legg kyllingkjøttet på stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 15 minutter.
  3. Del tomat i terninger og paprika i strimler. Legg alle grønnsakene på en tallerken.
  4. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og stek pakken i ovnen i 5–6 minutter.
  5. Bland sammen seterrømme og mangopuré i en liten skål. Smak til med lime, salt og pepper.
  6. Server wrap med crispy kylling, salat og mangodressing.