Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete
Basisvarer
- salt
Kylling
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Salat
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Mangodressing
Seterrømme (Laktose)
1 pakke
Mangopuré
1 boks
Lime
½ stk
Salt
Tortillas
Tortillaer (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisning på pakken. Strø over finhakket fersk chili om du har.
- Forberedelser: Forvarm stekeovnen på 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram et stekebrett med bakepapir, skjærefjøl og kniv.
- Legg kyllingkjøttet på stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 15 minutter.
- Del tomat i terninger og paprika i strimler. Legg alle grønnsakene på en tallerken.
- Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og stek pakken i ovnen i 5–6 minutter.
- Bland sammen seterrømme og mangopuré i en liten skål. Smak til med lime, salt og pepper.
- Server wrap med crispy kylling, salat og mangodressing.