Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- sennep,
- gluten,
- fisk,
- peanøtter,
- nøtter,
- selleri
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- salt
Stekte poteter
Sous vide-poteter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Fiskeburgere
Fiskeburgere (Fisk, Selleri, Sennep)
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tilbehør
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
1 pakke
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Burgerbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form og en salatbolle.
- Legg potetene i den ildfaste formen og vend inn olje, paprikakrydder, salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i 15 minutter.
- Stek fiskeburgerne i en stekepanne med litt olje.
- Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter (se tips). Sett frem hvitløksdressing og kålsalat. Del tomaten i skiver og ha dem på et fat.
- Server fiskeburger med kålsalat, tomatskiver, hvitløksdressing og stekte paprikapoteter.