Fiskeburger med hvitløksdressing og stekte paprikapoteter
15

Fiskeburger med hvitløksdressing og stekte paprikapoteter

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • gluten,
  • fisk,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • selleri

Basisvarer

  • solsikke-/rapsolje
  • salt

Stekte poteter

sous vide-poteter
Sous vide-poteter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt

Fiskeburgere

fiskeburgere
Fiskeburgere (Fisk, Selleri, Sennep)
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss

Tilbehør

Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
1 pakke
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
1 pakke
tomat
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Burgerbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister.

  1. Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form og en salatbolle.
  2. Legg potetene i den ildfaste formen og vend inn olje, paprikakrydder, salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i 15 minutter.
  3. Stek fiskeburgerne i en stekepanne med litt olje.
  4. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter (se tips). Sett frem hvitløksdressing og kålsalat. Del tomaten i skiver og ha dem på et fat.
  5. Server fiskeburger med kålsalat, tomatskiver, hvitløksdressing og stekte paprikapoteter.