Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- peanøtter,
- soya,
- nøtter
Basisvarer
- vann
- Litt salt
Jasminris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Asiatiske kyllingklubber
Kyllinglårklubber
600 g
Hoisinsaus (Gluten, Soya)
1 pakke
Asiatisk salat
Revet gulrot
1 pakke
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Nøttemiks (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Lime
½–1 stk
Litt salt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist nøttene i en tørr stekepanne i et par minutter for å få fram enda mer smak.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, et stekebrett med bakepapir, en serveringsbolle, en salatbolle, kniv og skjærefjøl.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Legg kyllingklubbene på stekebrettet, sett brettet i ovnen og stek kyllingklubbene i 15 minutter.
- Del agurken i to og deretter i halvmåner. Bland sammen revet gulrot og agurk. Vend inn grovhakket koriander og nøttemiks (se tips). Smak til med limesaft og litt salt.
- Legg de stekte kyllingklubbene over i serveringsbollen og vend inn hoisinsaus. Få med stekesjyen, den vil fungere som saus sammen med hoisinsausen.
- Server kyllingklubber med hoisinglaze og sjy, jasminris og asiatisk salat.