Kyllingklubber med hoisinglaze og asiatisk agurksalat
15

Kyllingklubber med hoisinglaze og asiatisk agurksalat

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • peanøtter,
  • soya,
  • nøtter

Basisvarer

  • vann
  • Litt salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt

Asiatiske kyllingklubber

kyllinglårklubber
Kyllinglårklubber
600 g
Hoisinsaus (Gluten, Soya)
1 pakke

Asiatisk salat

revet gulrot
Revet gulrot
1 pakke
agurk
Agurk
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
nøttemiks
Nøttemiks (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
lime
Lime
½–1 stk
Litt salt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist nøttene i en tørr stekepanne i et par minutter for å få fram enda mer smak.

  1. Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, et stekebrett med bakepapir, en serveringsbolle, en salatbolle, kniv og skjærefjøl.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Legg kyllingklubbene på stekebrettet, sett brettet i ovnen og stek kyllingklubbene i 15 minutter.
  4. Del agurken i to og deretter i halvmåner. Bland sammen revet gulrot og agurk. Vend inn grovhakket koriander og nøttemiks (se tips). Smak til med limesaft og litt salt.
  5. Legg de stekte kyllingklubbene over i serveringsbollen og vend inn hoisinsaus. Få med stekesjyen, den vil fungere som saus sammen med hoisinsausen.
  6. Server kyllingklubber med hoisinglaze og sjy, jasminris og asiatisk salat.