Sprøbakt torsk med urtecouscous og karrisaus
15

Sprøbakt torsk med urtecouscous og karrisaus

Ingredienser

Allergener
  • Hvete

Basisvarer

  • vann
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • salt
  • evt. smør

Sprøbakt torsk

Sprøbakt torsk
1 pakke

Urtecouscous

couscous med urter
Couscous med urter (Hvete)
125 g
Vann
Litt salt

Stekte grønnsaker

spisspaprika
Spisspaprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
babykålblanding med gulrot
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Salt
Evt. smør
1 ss

Tilbehør

Eriks eple-karrisaus
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk alltid lokk når du koker opp vann i kjele, da sparer du både tid og miljøet. Les også gjennom oppskriften en gang eller to, da går kokkeleringen raskere. Bland inn en sennepsvinaigrette i couscousen for ekstra smak.

  1. Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem et stekebrett med bakepapir, en kjele med lokk, en stekepanne, en skjærefjøl og kniv. Finn også frem alle ingrediensene.
  2. Legg fisken på stekebrettet. Sett brettet midt i stekeovnen og bak fisken i 15 minutter.
  3. Kok couscous etter anvisning på pakken.
  4. Kutt paprika i strimler. Stek paprikastrimlene i 3–4 minutter i en medium varm stekepanne med olje. Tilsett babykålblandingen og stek videre til kålen faller litt sammen. Krydre med salt og pepper. Tilsett en spiseskje smør for en rundere smak.
  5. Server sprøbakt torsk med urtecouscous, stekte grønnsaker og karrisaus.