Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete
Basisvarer
- vann
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- salt
- evt. smør
Sprøbakt torsk
Sprøbakt torsk
1 pakke
Urtecouscous
Couscous med urter (Hvete)
125 g
Vann
Litt salt
Stekte grønnsaker
Spisspaprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Salt
Evt. smør
1 ss
Tilbehør
Eriks eple-karrisaus
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk alltid lokk når du koker opp vann i kjele, da sparer du både tid og miljøet. Les også gjennom oppskriften en gang eller to, da går kokkeleringen raskere. Bland inn en sennepsvinaigrette i couscousen for ekstra smak.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem et stekebrett med bakepapir, en kjele med lokk, en stekepanne, en skjærefjøl og kniv. Finn også frem alle ingrediensene.
- Legg fisken på stekebrettet. Sett brettet midt i stekeovnen og bak fisken i 15 minutter.
- Kok couscous etter anvisning på pakken.
- Kutt paprika i strimler. Stek paprikastrimlene i 3–4 minutter i en medium varm stekepanne med olje. Tilsett babykålblandingen og stek videre til kålen faller litt sammen. Krydre med salt og pepper. Tilsett en spiseskje smør for en rundere smak.
- Server sprøbakt torsk med urtecouscous, stekte grønnsaker og karrisaus.