Kjøttdeigwok med sprø grønnsaker og jasminris
Laktosefri

Kjøttdeigwok med sprø grønnsaker og jasminris

3.88 (68)
Under 30 min
8 Ingredienser
En god og mettende wok-middag med sprø pak choy og gulrøtter. Sesam- og chilisausen gir retten et lite sting og smaker av umami.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Pak choy
2 stk
Rød chili
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Peanøtter
40 g
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 826 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer smak, kan du smake til med litt soyasaus, srirachasaus eller limesaft.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell gulrøttene og rødløken. Skyll pak choyene og chilien. Kutt gulrøttene i strimler og rødløken i tynne båter. Kutt pak choyene i grove biter, og chilien i tynne skiver.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha i grønnsakene, og stek videre i 2 minutter. Ha i sesam- og chilisausen, og la det hele koke i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
 Topp retten med de hakkede peanøttene.
God middag!