Laktosefri
Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus
4.05 (316)
Under 20 min
9 Ingredienser
En fusion mellom snakkisen "bowl" og en fargerik asiatisk biffsalat med soya- og ingefærsaus er en liten smak av Asia rett hjem.
En fusion mellom snakkisen "bowl" og en fargerik asiatisk biffsalat med soya- og ingefærsaus er en liten smak av Asia rett hjem.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Råkostmiks
150 g
Rødløk
½ stk
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
Lime
½ stk
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
Marinerte biffstrimler
250 g
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 611 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan stekes sammen med kjøttet.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken og råkostmiksen i en bolle, og press over saften fra halve limen. Vend det godt sammen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i den tørre pannen i omtrent 1 minutt. Ha sesamfrøene over i en liten skål. Skyll og kutt resten av limen i båter.
Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 1 minutt uten å røre i det. Vend om og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med litt nykvernet pepper og vend inn soya- og ingefærsausen.
Sett sammen bowlen med risen i bunn, og fordel biffkjøttet og råkostmiksen over. Topp med de ristede sesamfrøene, soya- og ingefærsausen og limebåtene.
God middag!