Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- melk
Basisvarer
- salt
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
Ørret i form
Ørretfilet
325 g
Salt
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
Poteter med kryddersmør
Sous vide-poteter
400 g
Litt salt
Kryddersmør (Melk, Laktose)
1 ss
Sesamstekt pak choy
Pak choy
1 pakke
Rødløk
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Tilbehør
Rømmekolle (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan bake potetene i ovnen sammen med fisken om du vil. Sitronsaft og soyasaus passer godt til denne retten. Tilsett dette sammen med fisken eller ha det over grønnsakene ved servering.
- Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft og kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til potetene. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, en skjærfjøl og en kniv.
- Legg ørreten i en ildfast form. Krydre den med salt og ha på skiver av kryddersmør. Sett formen i ovnen og bak ørreten i omtrent 12 minutter.
- Ta potetene ut av posen og direkte i det varme vannet. La potetene småkoke i 10 minutter. Hell av vannet, vend inn litt kryddersmør og knus potetene lett.
- Skyll pak choy raskt i vann og rist av vannet. Del den i båter på langs. Kutt rødløk i strimler. Stek grønnsakene sammen med sesamfrø i en stekepanne med olje i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Server ørret med knuste poteter, sesamstekt pak choy og rømmekolle (se tips).